Autentificare


Mi-am pierdut parola.
Cont nou.

Sponsori
Cunosti un tepar ?
Fa-l mai cunoscut.
Ajuta ceilalti oameni de afaceri sa-l evite.
inregistrare
Mureseni inselati cu promisiunea unui loc de munca in Germania

Mureseni inselati cu promiunea unui loc de munca in Germania

 


40 de mureseni au fost inselati de un barbat care le-a promis locuri de munca bine platite in Germania. Totul, in schimbul unui dosar cu actele personale si suma de 250 de lei. Oamenii din Sovata si-au dat seama ca au fost pacaliti miercuri seara, când au asteptat degeaba ore bune, masina care urma sa-i transporte in strainatate.

"Munca in Germania, 1.400 de euro pe luna!" Asa arata anuntul postat pe un afis din oras. Zeci de oameni au sunat la numarul de contact si au urmat instructiunile. Si-au facut un dosar complet cu actele personale si au achitat suma de 250 de lei fara a primi in schimb vreo chitanta. A venit si ziua anuntata pentru plecare, insa masina care trebuia sa-i scoata din tara nu a mai aparut.

Dupa informatiile oferite de cei 40 de pagubiti, politistii au retinut la scurt timp un suspect, in localitatea Ghiorgheni*. Barbatul a fost adus la Sovata pentru a fi identificat.

Recunoscut de oameni, individul a fost retinut pentru 24 de ore. Daca va fi gasit vinovat, acesta risca sa intre la inchisoare pentru inselaciune. Prejudiciul total se ridica la 10.000 de lei.

Sursa: (i)Realitatea.net